Tisdag 🌞

Idag skulle jag varit och fÄtt behandling men det blev inte sÄ, mina vÀrden var inte tillrÀckligt bra....sÄ det sköts upp till nÀsta vecka. 
Jag har haft feber nu sen i fredagsmorse, fast bara morgon och kvĂ€ll đŸ€’och runt 38 grader. 
I mÄndags gick JO till jobbet som han brukar att var lugnt, febern var 38.2 och jag somnade om, vaknade en timme senare helt schack matt, kunde knappt vÀnda mig om för att stÀnga alarmet pÄ mobilen, lyckas göra det och ringer till JO att du mÄste komma hem igen....kunde inte resa mig, fanns inga krafter alls i kroppen. SÄ han kom, fick i mig mina mediciner och tog febern igen 39.8 sÄ den hade stigit lite pÄ en timme. 
Var uppe sen pÄ fm o tog prover, inför behandlingen som de sen stÀllde in. Jag fick antibiotika och hoppas nu pÄ att det vÀnder, hade ingen mer feber igÄr men imorse var det likadant, som igÄr morse....Hampus fick rycka in o komma med medicinen. Nu Àr febern borta igen, men jag svettas...hela tiden. 
TyvÀrr fÄr det bli att vi inte kan trÀffa sÄ mycket folk, hÄlla oss pÄ lite avstÄnd och absolut inga kramar. Det Àr inte vÀrt att bli dÄlig sÄhÀr. 
Vi Àr mitt uppe i flytten oxÄ, och den tar ju energi frÄn mig och just nu har jag ingen energi över till flytten heller....men veckan Àr inte slut och nu Àr det bara att organisera det hela och köra undan saker som ska till förrÄd och saker som ska skÀnkas. Det kommer att bli bra! 
I eftermiddag skulle jag trÀffat tre fd.kolegor pÄ lite fika, men det fick stÀllas in, trist men sÄ fick det bli. 
Lite saker har vi fĂ„tt ut till stugan av vĂ„ra möbler. Det Ă€r ju det som roligt att fixa till det. 😄
 
 
 



RSS 2.0