Tisdag 30 maj

Längesen jag skrev....
Men det har hänt mycket sen sist. 
Jag fick en varböld i rumpan som spökat, har haft ont av den. Tillslut kunde de göra ett snitt i den och tömma den på var, kändes bra men sååå ont jag hade efteråt, låg inne på avd.6 några dagar. 
Vi fick tyvärr ställa in vår resa till Kroatien och det kändes inte roligt, då vi sett fram emot den och längtat. Men det hade inte funkat. 
Fick feber igen och upp till sjukhuset igen....det har varit många turer fram och tillbaka. 
I lördags hade vi bestämt att jag skulle va på akuten vid kl.8 och vara fastande då de tyckte att snittet skulle va lite större. Efter några timmars väntan blir jag hemskickad och ska få återbesök i veckan istället. Så när dr. går så går jag oxå, ringer JO som kommer o hämtar mig. När vi är ute i Tallbacken så säger han att ska du ha nålen o slangen på dig.... Nä det ska jag inte, då ringer de från akuten och undrar om jag glömt nåt. 😀😂 Ja så in igen för att plocka bort det... gäller ju att smita innan de ångrar sig. 
Helgens värme har varit jobbig, njöt igår av lite svalka. 
Idag har jag varit och tagit prover inför behandlingen som var planerad tills imorgon och torsdag, tyvärr blir det ingen pga infektionen jag har i kroppen....så trist. 
Vill ju bara komma igång med den nya behandlingen. 
De ringde precis från kirurgmottagningen så jag ska dit i em på återbesök. Ny dr. blev det, det är många som jag träffar men har ändå haft turen att få de som jag haft och som har varit med från början då jag blev sjuk, men nu är det någon helt annan. 
Nu hoppas jag på att allt ska bli bra så jag kan påbörja behandlingen nästa vecka istället. 
 



RSS 2.0