Onsdag 3 maj

Denna härliga bukett fickjag i lördags av en go vän som har ett så stort hjärta av omtanke och kärlek ❤ buketten njuter jag av ännu. 
 
 
Helgen har varit skön, njutit av den i Tallbacken. 
Var ute o provcyklade lite, cyklade till hamnen och tittade där, det är så vackert nu när allt håller på att slå ut, vitsipporna lyser så fint i dikena, fast jag kan inte glo för mycket på det vackra när jag cyklar, balansen är inte den bästa 😀
Lotta kom här och hjälpte mig tömma en byrå på dukar mm. som varit mammas, man kan inte spara på allt...så där blev en säck till Erikshjälpen.
 
I måndags så hade vi bestämt med våra vänner att göra ett race i lägenheten och källaren, det gick så bra, jag satt på soffan och pekade i köket medan Lena o Malin tömde hela köket i kartonger. JO, Lars o Mappe bar möbler, kartonger och körde det till ett förråd vi hyrt, lastade en bil till Erikshjälpen. Tror att de var rätt möra i sina kroppar på kvällen 💪 😉 
Vi är så tacksamma för att ni finns ❤
 
Och till er alla andra som erbjuder hjälp, vi är så tacksamma och ni finns i våra tankar, vi återkommer 😉
Igår var det provtagning och röntgen, alltid lite nervöst med röntgen....på tisdag ska vi träffa doktorn för en utvärdering, det är med en oro som vi går dit, har behandlingen gjort någon nytta denna omgång eller har det vuxit och blivit mer, allt hade ju stannat upp förra gången förutom i levern...så nu hoppas vi att det dämpats där oxå. 
Idag har jag fått behandling, det fick ju bli denna veckan istället för förra då mina värden inte var bra. 
Så imorgon är det dax igen. Det är alltid två dagar jag får behandling. 👊✌ 
 
Jag njuter av att få vara i Tallbacken nu, det är så myclet enklare, jag kan gå direkt ut, sitta ute och njuta en stund 🌞 eller bara sitta inne i soffan och njuta av sjöutsikten. Hampus vill inte riktigt ännu flytta ut så vi får bo lite både här och i lägenheten, tre veckor till, sen ska den av helt tom. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vänner är till för att användas😉😘

2017-05-03 @ 21:15:12
Postat av: Anonym

Härligt med goa vänner. Tänker på dig och familjen i massor...KRAM

2017-05-04 @ 07:48:26
Postat av: Lotta

Finaste Mia <3 vilka goa vänner du har :)
Jag finns ett samtal bort & hjälper till om det behövs.
Stor kram <3

2017-05-04 @ 10:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0